Zoeken
  • svconventus

Handbalteams sv Conventus pakken sprankelende overwinningen


Zwijndrecht (9 april 2017) – Met aantrekkelijk handbal hebben de handbalteams van sv Conventus zondag het thuispubliek getrakteerd op twee overwinningen. Het eerste heren- en damesteam speelden beiden sterke wedstrijden en wonnen beiden met een ruim verschil.

Het eerste damesteam van Conventus begon de wedstrijd tegen TOGB zonder Marlinda Paalman en Suzan van der Giessen, waarmee het team twee belangrijke speelsters miste. Dit terwijl Anouk Klingendael voor de wedstrijd al een kwartmarathon in de benen had. Aangevuld door twee speelsters uit het derde team begonnen de Zwijndrechtse dames sterk en namen al vroeg in de wedstrijd een voorsprong. Zo kon Conventus uitlopen tot een riante 10 – 6 voorsprong voor rust. In de tweede kampte het team met een korte inzinking, maar het herpakte zich sterk met een effectieve verdediging en goed samenspel, waardoor de voorsprong uit kon worden gebouwd tot een 20 – 12 overwinning.

Voor Conventus Heren 1 stond zondag Atomium op het programma, dat één plaats boven het thuisteam in het kampioenschap stond. De selectie werd aangevuld door jeugdspeler Julyan Bayens, welke een sterke indruk zou maken en zelfs tot scoren wist te komen. Conventus kwam in de beginfase aanvankelijk op drie punten achterstand, maar vervolgens sloeg de wedstrijd om en kon het door Mevaba gesponsorde team het de tegenstander erg lastig te maken. Langzaam kreeg het team de overhand dankzij een sterke verdediging en een op schot zijnde Robbert Noort. Vanaf het moment dat het team vijf punten voorstond kon de wedstrijd veilig uit worden gespeeld, met een 31 – 22 overwinning als resultaat.


24 keer bekeken
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now