Zoeken
  • svconventus

UPDATE: Voorlopige teamindeling korfbal


Er is een nieuw overzicht van de teamindeling beschikbaar.

Klik hier voor de teamindeling.

Beste Leden,

Het seizoen 2016-2017 loopt al weer bijna ten einde. Nog een goede maand en de competitie 2016-2017 zit er weer op. Het Korfbalverbond heeft ons verzocht op de conceptindeling voor het veld- en zaalseizoen 2017-2018 op te geven. De KTC heeft besloten om de voorlopige teamindelingen (qua leeftijdscategorie) al bekend te maken. De teamindelingen zelf kunnen wij echter nog niet bekendmaken/indelen. Daar zijn er nog teveel vraagtekens bij (spelende) leden of zij al dan niet actief blijven in het volgend seizoen. Mocht dit niet zo zijn, dan moet dit officieel via de Ledenadministratie aan gegeven worden (een appje in het teamwhatsapp is niet voldoende !!!) en natuurlijk zo spoedig mogelijk. En als wij iemand vergeten zijn, dan horen wij het graag (de nieuwe leden, al trainend bij de jeugd, zijn nog niet opgenomen bij de voorlopige teamindelingen).

Oftewel geef zo snel mogelijk duidelijkheid, zodat de KTC verder kan met het indelen van de teams voor volgend seizoen 2017-2018.

Namens de KTC,

Jos de Kok.

ktc@svconventus.nl


133 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2021 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now