Zoeken
  • svconventus

‘Off-day’ voor handbaldames sv Conventus


Zwijndrecht (7 mei 2017) – De handbaldames van sv Conventus hebben tijdens een ware ‘off-day’ punten laten liggen tegenover Savosa. Ondanks dat weinig bij het team lukte, bleven de speelsters er voor knokken, maar het was onvoldoende voor de overwinning.

Met het Barendrechtse Savosa als tegenstander trof Conventus één van de lager geklasseerde teams in de competitie. Om klassebehoud mogelijk te maken, had de tegenstander echter het hoog spelende jeugdteam van de vereniging opgesteld. Tot overmaat van ramp miste Conventus de toonaangevende speelster Suzan van der Giessen.

Desondanks kwam Conventus fel uit de startblokken en nam aanvankelijk met 1 – 0 en 2 – 1 het voortouw in de wedstrijd. De eerste helft zou worden gedomineerd door sterke verdedigingen aan beide kanten, met nauwelijks doelpunten als gevolg. Halverwege de helft kwam Savosa echter op een 2 – 4 voorsprong, waarna beide teams voor rust nog één maal wisten te scoren.

Met de start van de tweede helft was bij Conventus de eerste tien minuten de structuur kwijt, met veel fouten als gevolg, welke direct werden afgestraft met tegendoelpunten. Zo liep de achterstand van 3 – 5 op tot 3 – 10. Na tien minuten herstelde het team van coach Bianca Noordhuizen zich en ging de strijd weer gelijk op. Het team bleef knokken, maar de achterstand was al te groot. Aan het eind van de speeltijd stond er dan ook een 7 – 16 nederlaag op het scorebord.


16 keer bekeken
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now