Zoeken
  • svconventus

Overwinning voor handbaldames sv Conventus in Vlaardingen


Zwijndrecht (14 mei 2017) – De handbaldames van sv Conventus hebben zondag de slechte wedstrijd van een week eerder rechtgezet met een overwinning. Het Zwijndrechtse team stond de hele wedstrijd op voorsprong en zegevierde uiteindelijk met vier punten verschil. Het eerste herenteam van de club wist niet te winnen van HVOS.

De dames van Conventus startten goed aan de wedstrijd en namen al snel een ruime voorsprong, totdat er aan het eind van de eerste helft een paniek bij de Zwijndrechtse speelsters ontstond. Dit gaf de tegenstander de kans om terug te komen, met een 7 – 9 ruststand als gevolg. Met nieuwe instructies van coach Bianca Noordhuizen in het hoofd begonnen de speelsters de tweede helft een stuk beter. Zowel aanvallend als verdedigend kwam Conventus beter uit de verf, met een groeiende voorsprong als gevolg. Een dip in het spel met tien minuten op de klok gaf Twist de kans om terug te komen, maar het uitspelende team wist zich te herpakken en versloeg Twist met 17 – 21.

Voor de handbalheren van Conventus was de wedstrijd tegen HVOS een belangrijke: de tegenstander stond met twee wedstrijden nog te gaan gelijk met Conventus in het kampioenschap. De uitwedstrijd hadden de in geel/zwart spelende heren met één punt verschil gewonnen, maar ondanks de steun van het thuispubliek zou HVOS dit keer de sterkere blijken. De spannende wedstrijd eindigde in een 20 – 23 nederlaag.


15 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2021 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now