Zoeken
  • svconventus

Handbaljeugd viert ongeslagen kampioenschap


Zwijndrecht (21 mei 2017) – De jongens D-jeugd van sv Conventus heeft afgelopen weekend met een overtuigende 13 – 22 overwinning het kampioenschap gewonnen. Het klinkende kampioenschap heeft het team binnengehaald zonder ook maar één wedstrijd te verliezen.

Het kampioenschap moest binnen worden gehaald op de slotdag van de competitie, op het veld van HVOS in Spijkenisse. Ondanks alle spanning liet het team van coach Chantal Buster zich niet gekmaken en won de wedstrijd met een indrukwekkende 13 – 22 zege. Daarmee behield het team de status van de ongeslagen nummer één, welke ze hebben behaald met sociaal spel, waarbij iedereen een kans krijgt.

Het kampioenschap werd na terugkomst in Zwijndrecht gevierd met een patatje en vervolgens een overwinningsplons in de Devel!

Naast de Jongens-D hebben ook de meiden-D het goed gedaan in de competitie: zij eindigden als tweede.


15 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2021 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now