Zoeken
  • svconventus

Handbaldames sv Conventus sluiten sterk seizoen af met zege


Zwijndrecht (28 mei 2017) – De handbaldames van sv Conventus hebben het veldseizoen met een overwinning afgesloten. Het team speelde de slotwedstrijd van het seizoen tegen de nummer drie in het kampioenschap en pakte een ruime overwinning. De handbalheren speelden eveneens een goede wedstrijd: tegen de kampioen werd met er met maar drie punten verschil verloren.

Als nummer twee in het kampioenschap hadden de handbaldames van Conventus geen eenvoudige slotwedstrijd: uit werd tegen Roda'71 gespeeld. Het team begon verdedigend sterk, maar wist het in de aanval niet af te maken. Hierdoor kwam het team al vroeg op een 6 – 2 achterstand. Vervolgens kwam Conventus sterk terug tot een 7 – 10 ruststand. Dit goede spel konden de Zwijndrechtse dames ook in de tweede helft voortzetten, terwijl de aanval zelfs steeds beter werd. Zo kon de voorsprong zelfs uit worden gebouwd tot een ruime 15 – 22 zege. Met deze zege eindigt Conventus als tweede in het kampioenschap, maar doordat kampioen Ventura zich terugtrekt heeft het team wel promotie afgedwongen.

Conventus' eerste herenteam speelde zijn voorlaatste wedstrijd van het seizoen tegen De Meeuwen, welke het kampioenschap al binnen had. Het team werd versterkt door jeugdspelers Ruben Boelhouwer en Robert Barendrecht, maar tegelijk konden ervaren spelers Mattijs van Gelder en Richard van Dijken de wedstrijd niet afmaken. Tijdens de wedstrijd kwam het team al vroeg op achterstand, maar vervolgens kon de tegenstander goed worden gevolgd op het moment dat Robbert Noort de linker opbouwspeler van De Meeuwen onder controle kreeg. Dankzij een goedlopende aanval kon de nederlaag worden beperkt tot 17 – 20.


10 keer bekeken
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now