Zoeken
  • svconventus

Nieuwe trainer voor Korfbal A1-jeugd.


De KTC was enorm positief verrast na het ontvangst van een externe email met een verzoek of het mogelijk was een jeugdteam van Conventus te mogen/kunnen trainen. Natuurlijk was onze reactie, een iedere KTC zou zo’n verzoek vaker willen ontvangen (vooral van eigen leden).

Joop Molendijk, woonachtig in Zwijndrecht en 29 jaar jong, heeft zich aangemeld. Thans is Joop jeugdtrainer bij Deetossnel. De contacten waren snel gelegd en de beslissing dus ook. Vanaf volgend seizoen is hij de hoofdtrainer van de A1-jeugd.

Daar het seizoen nu voorbij is, zal hij tijdens de eerste training van het nieuwe seizoen officieel aan de A1-jeugd worden voorgesteld. En dat staat gepland op dinsdag 15 augustus 2017. Locatie en tijd (door de renovatie) is nog onbekend. In ieder geval Joop, van harte welkom bij Conventus !!!

Namens de KTC,

Jos de Kok


100 keer bekeken
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now