Zoeken
  • svconventus

Handbalheren sv Conventus stunten met zege op kampioen


Zwijndrecht (11 juni 2017) – De handbalheren van sv Conventus hebben afgelopen zondag gestunt door de al gekroonde kampioen De Meeuwen te verslaan. Het team speelde vooral een sterke tweede helft, waarin het uiteindelijk met één punt verschil wist te winnen.

Na twee weken eerder de uitwedstrijd tegen De Meeuwen maar met drie punten verschil te hebben verloren, hoopten de heren van Conventus zondag tijdens de thuiswedstrijd op meer. Het team bleek in de openingsfase erg gewaagd aan de tegenstander, met een gelijk opgaande stand als gevolg. Waar de verdediging van de tegenstander erg sterk was, bleek dit bij Conventus nog niet het geval, met als gevolg dat de Meeuwen een voorsprong van enkele punten kond nemen. Maar de Zwijndrechtse verdediging werd steeds beter, terwijl vooral Patrick de Ruijter veel wist te scoren. Zo kon de stand weer worden gelijkgetrokken. Voor rust wist de tegenstander echter toch weer twee punten voorsprong nemen.

In de tweede helft begon Conventus steeds meer in de wedstrijd te groeien. Aanvankelijk resulteerde dit niet in de afnemende achterstand, maar in het laatste kwart kwamen de Zwijndrechtse heren sterk terug. Op verschillende plaatsen werden er gaten in de verdediging van de tegenstander gevonden, terwijl keeper Jordy Vreugdenhil vrijwel elke bal tegen wist te houden. Zo werd de achterstand zelfs omgezet in een voorsprong, welke het team tot het eindsignaal vast wist te houden. Op dat moment stond er een 21 – 20 stand op het scorebord, waarmee een verrassende overwinning in de knip was.


10 keer bekeken
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now