Zoeken
  • svconventus

Handbaljeugd E2 wint ongeslagen het kampioenschap


Zwijndrecht (11 juni 2017) – Het handbal-E2-team van sv Conventus heeft afgelopen weekend zichzelf tot kampioen gekroond. Het team van coaches Barbara van der Hoorn en Dunja Berkhout pakte zondag de overwinning, waarmee ze ongeslagen het kampioenschap op hun naam schreven.

Conventus E2 had tot zondag een erg sterk seizoen gedraaid, waarin ze alle wedstrijden hadden weten te winnen en daarbij 49 doelpunten voor en slechts dertien doelpunten tegen hadden gekregen.

De slotwedstrijd was echter tegen Unitas’63, dat de tweede plaats in het kampioenschap bezette. Met maar één wissel en de hoge temperaturen zou het dus geen makkelijke wedstrijd worden. Aanvallend liet het team gelijk mooie dingen zien, maar verdedigend hadden de spelers wel wat last van de zenuwen. Dit kon echter op worden gevangen door een sterk keepende Julia en Mats. Toch kwam het team voor rust op een 3 – 5 voorsprong. Deze twee punten voordeel verdwenen in de tweede helft echter als sneeuw voor de zon, waarna Unitas zelfs een voorsprong nam. Mede dankzij een sterk op schot zijnde Sanne herpakte het team zichzelf, waarna er toch een 9 – 11 zege uit kon worden gesleept.

Het kampioenschap werd vervolgens in de eigen kantine gevierd met een patatje en kampioensbekertje voor elke speler.


3 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2021 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now