Zoeken
  • svconventus

(Jeugd)korfbalscheidsrechters 2017-2018.


Tijdens het afgelopen schoolkorfbaltoernooi hebben vele jeugdleden van Conventus laten zien, dat zij het leiden van (jeugd)korfbalwedstrijden leuk vinden. De (J)KTC is met deze belangstelling plezierig verrast, daar de afgelopen seizoenen het leiden van wedstrijden (aanstellen van jeugdscheidsrechters) een enorm probleem was.

Om deze hobby met plezier en kunde uit te voeren is begeleiding en opleiding zeer belangrijk. De KTC heeft Hans Swagemakers bereid gevonden om de jeugdscheidsrechters te gaan begeleiden. Het opleiden kan via een cursus, die bij voldoende deelname in onze kantine (medio oktober/november) gehouden kan worden.

De KTC heeft daarom gemeend om eerst een informatieve bijeenkomst te organiseren voor alle (aspirant)scheidsrechters. Ook andere belangstellenden (ouders bijvoorbeeld) zijn natuurlijk van harte welkom. Deze is dan ook gepland op dinsdagavond om 19:30 uur in de kantine, waarbij de volgende (aspirant)scheidsrechters worden uitgenodigd:

Resumerend:

Wat: bijeenkomst scheidsrechters 2017-2018

Wanneer: dinsdag 4 juli 2017

Waar: kantine Conventus

Aanvang: 19:30 uur

Namens de KTC,

Jos de Kok.


49 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2021 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now