Zoeken
  • svconventus

Ballensysteem (als deze aanwezig was ) gewijzigd


De nieuwe accommodatie wordt aangegrepen om te kijken of wij gezamenlijk met Albatros gebruik kunnen maken van de voorraad ballen (het beheer is vanaf dit seizoen overgedragen aan de Gebruikersvereniging (VVG), geldt ook voor het handbalmateriaal). In de nieuwe materiaalhokken (op de plaats van de containers en bij het handbalveld) zijn verrijdbare ballenkarren te vinden waaruit iedereen straks ballen kan pakken. Verrijdbaar dus en te gebruiken op het korfbalveld. Zorg wel dat je weer evenveel ballen terugbrengt als je hebt gepakt en gebruikt, tot vier tellen kunnen wij toch allemaal ?

In augustus trainen wij in de zaal en zijn er ballen te vinden in onze gebruikelijke kast. Ook deze kast en ballen worden dus gezamenlijk gebruikt. De code van het slot is dezelfde als van het slot van de oude buitenmateriaalcontainers. Ook hier geldt natuurlijk, ruim op wat je hebt gebruikt !

Ook het gebruik van de korfbalpalen wordt gewijzigd. Er zal verschil zijn in trainingspalen en wedstrijdpalen in verband met de grondpotten. Hierover volgt nog het juiste gebruiksvoorschrift.

Jos de Kok

Conventus KTC


118 keer bekeken
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now