Zoeken
  • svconventus

Gebruik materiaal


Door het in gebruik nemen van de twee nieuwe blokhutten is er het een en ander veranderd In de blokhut naast onze kantine liggen de volgende materialen: 20 palen van 3.50 meter, 10 palen van 3.00 meter en 8 palen van 2.50 meter. Deze liggen links in de blokhut en moeten na gebruik daar ook weer worden opgeruimd. Rechts in de blokhut liggen 8 wedstrijdpalen van 3.50 meter, 8 wedstrijdpalen van 3.00 meter en 4 wedstrijdpalen van 2.50 meter. Deze zijn dus allen alleen bestemd om wedstrijden mee te spelen en gaan rechtstreeks in de grondpotten!

Verder staan er in dit materiaalhok de ballencontainers, één voor drietjes, twee rekken voor viertjes en twee voor vijfjes. De ballen na gebruik ook weer in de juiste container terugdoen. Naast de blokhut onder de overkapping staan drie karren met voetplaten, deze moeten na gebruik ook weer daar terug. Daarnaast staan onder de overkapping drie karren met terrasstoelen en tafels uit de punt welke samen met Albatros gebruikt worden.

In blokhut 2, bij het handbalveld, liggen, naast al het beschikbare handbalmateriaal, ook palen manden, een kar met voetplaten en twee rekken met ballen. Verder liggen daar de palen en manden voor allerjongsten.

Na de laatste training en wedstrijd moeten beide blokhutten uiteraard worden afgesloten door degenen die het laatst actief zijn. Voel je alsjeblieft verantwoordelijk!

Zijn er nog vragen dan kan je alle leden van de KTC (en HTC over het handbalmateriaal) daar altijd over aanspreken.

Jos de Kok


92 keer bekeken
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now