Zoeken
  • svconventus

Vernieuwde Sportcomplex Develstein wordt op 23 september geopend


Zwijndrecht (18 september 2017) – Nadat gedurende de zomer vrijwel alle infrastructuur van Sportcomplex Develstein is vervangen, wordt het vernieuwde complex zaterdag 23 september officieel geopend. Om 10:00 uur wordt het complex van sportverenigingen sv Conventus en CKV Albatros officieel door een Zwijndrechtse wedhouder geopend.

Gedurende de zomer is het Sportcomplex Develstein sterk onder handen genomen. Zo zijn alle kunstgras korfbalvelden en het asfalt handbalveld vervangen, zijn er nieuwe materiaalhokken gebouwd, lichtmasten vervangen en verder veel verbeteringen doorgevoerd.

Inmiddels zijn op alle velden de eerste thuiswedstrijden al gespeeld, maar met een groots openingsfeest wordt er op 23 september officieel bij stilgestaan. Tijdens dit openingsfeest is er een volledig thuisprogramma op de sportvelden en zijn er voor de jongsten twee springkussens. Daarnaast is Stichting JOGG tijdens deze dag vertegenwoordigd, waarbij drinkwater en fruit verkrijgbaar zijn om naast sporten ook het eten van fruit te promoten.

Naast de hand- en korfbalsport is er tijdens deze dag ook aandacht voor de senioren. Het complex is ook uitgebreid met drie jeu de boulesbanen, waar lekker een balletje kan worden gegooid.

Voor iedereen die de hand- en korfbalsporten willen leren kennen is deze dag een ideale kennismaking! Iedereen is welkom bij het openingsfeest van Sportcomplex Develstein.


10 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now