Zoeken
  • svconventus

Gemiste kans voor korfballers sv Conventus


Zwijndrecht (24 september 2017) – De korfballers zagen afgelopen weekend kansen liggen in een wedstrijd tegen Paal Centraal, maar na een spannende start van de wedstrijd moest het team uiteindelijk toch lossen. De achterstand zou uiteindelijk zelfs oplopen tot veertien punten.

Tegenstander Paal Centraal stond voor de wedstrijd tegen Conventus op gelijke hoogte in het kampioenschap, waardoor er kansen zouden moeten liggen. Het team begon de wedstrijd echter zonder Selma van Putten. Ze werd vervangen door Robin Klein, maar dit had wel als gevolg dat het voor sommige spelers even zoeken was. Desondanks kon Conventus in de openingsfase goed meekomen en ging tot 6 – 6 volledig gelijk op.

Het team begon vanaf dit moment steeds meer problemen te krijgen om tot scoren te komen: de kansen waren er wel, maar het geluk in de afronding ontbrak. Zo liep de achterstand voor rust op tot 14 – 7. De tweede helft zou een kopie worden van een week eerder: Conventus gaf de tegenstander teveel ruimte om te scoren, met een verder oplopende achterstand als gevolg. Dit zorgde er voor dat Paal Centraal beter in de wedstrijd kwam en de achterstand uiteindelijk zelfs opliep tot 28 – 14.

Scores sv Conventus

Walter Slingerland 5x, Thomas Streefkerk 3x, Danny van Antwerpen 2x, Robin Klein 1x, Ellen Verschoor 1x, Sharon van Antwerpen 1x, Kirsten Winters 1x


52 keer bekeken
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now