Zoeken
  • svconventus

Puntloos weekend voor hansballers sv Conventus


Zwijndrecht (5 november 2017) - De handballers van sv Conventus hebben afgelopen weekend er hard voor gewerkt, maar eindigden hun wedstrijden puntloos. Het eerste heren- en damesteam kwamen beiden op belangrijke momenten tekort, waardoor beide teams hun wedstrijden verloren.

Het eerste damesteam speelde zondag tegen de jonge selectie van Savosa, waar het de afgelopen jaren spannende wedstrijden tegen speelde. Ook dit keer leek het een spannende strijd te worden, met beide partijen die gedurende de eerste twintig minuten erg aan elkaar gewaagd bleken te zijn. Vanaf dit moment volgde er echter een omslag, waardoor er vanuit Conventus niet meer gescoord zou worden en Savosa tot een 8 - 11 ruststand uit kon lopen. In de tweede helft zou de vorm van de eerste twintig minuten niet meer terugkeren, waardoor de achterstand verder opliep tot een 14 - 24 eindstand.

Het eerste herenteam begon de eerste minuten tegen Ventura juist zwak, waarin al snel een 1 - 6 achterstand op het scorebord kwam te staan. De oorzaak leek te liggen in de onderlinge communicatie tussen de spelers, waar het zeer ervaren team van Ventura dankbaar gebruik van maakte. Vervolgens wist de selectie zich te herpakken en kon het de tegenstander uit Schiedam meer tegenstand geven. In de tweede helft zou Conventus zich zelfs ontvouwen als de sterkere van de twee, maar kon qua stand net niet de aansluiting vinden, ondanks dat een sterk keepende Jordy Vreugdenhil veel kansen van Ventura wist te verstoren. De strijd eindigde dan ook in een 14 - 18 nederlaag.


8 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2021 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now