Zoeken
  • svconventus

Handbalheren sv Conventus delen mokerslag uit aan Oliveo


Zwijndrecht (17 december 2017) - De handbalheren van sv Conventus hebben zondag een mokerslag uitgedeeld aan Oliveo. Het team domineerde de eerste helft, waarna het verschil al was gemaakt en er uiteindelijk met negen punten verschil werd gewonnen. Ook het eerste damesteam speelde een sterke eerste helft, maar gaf het in de tweede helft uit handen.

De wedstrijd van het eerste herenteam tegen Oliveo leek een spannende te worden: Oliveo stond maar één plaats onder Conventus in het kampioenschap. In de eerste helft was het echter snel gedaan met die spanning: binnen korte tijd liep Conventus uit naar een 1 - 7 voorsprong. Het team speelde aanvallend zeer aantrekkelijk, afwisselend en doeltreffend handbal, terwijl aan eigen zijde de ballen goed door keeper Jordy Vreugdenhil werden gestopt. Zo kon het halverwege de wedstrijd rusten met een riante 12 - 5 voorsprong. Ook in de tweede helft bleef het team goed spelen, waarbij er echt als team gestreden werd. Hierdoor zou de zege niet meer in gevaar komen en kon de 25 - 16 overwinning worden genoteerd.

De handbaldames van Conventus hadden zondag een veel sterkere tegenstander: met Snelwiek trof het de nummer twee in het kampioenschap. De Zwijndrechtse dames kwamen echter prima uit de startblokken en vochten keihard voor elke bal. Zo bleef de achterstand constant beperkt tot ongeveer drie punten. In de laatste tien minuten van de eerste helft wist het team zelfs meer gaten in de verdediging van de Rotterdamse tegenstander te vinden en kwam zo zelfs terug tot 10 - 9 bij rust. Net zoals bij het Nederlandse damesteam later die dag volgde een veel moeilijkere tweede helft, waarbij het spel van Conventus niet meer liep en dit vaak resulteerde in onnodige fouten. Snelwiek strafte dit telkens snoeihard af door het scoren vanuit break-outs. Zo liep Conventus' achterstand uiteindelijk op tot 33 - 17.


34 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2021 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now