Zoeken
  • svconventus

Korfballers sv Conventus komen net tekort voor zege op OKV


Zwijndrecht (17 december 2017) – De korfballers van sv Conventus kwamen afgelopen zondag net tekort voor de overwinning op OKV. In een spannende wedstrijd kwam het Zwijndrechtse team uiteindelijk twee punten tekort voor de zege.

Ondanks dat Conventus met OKV op gelijke hoogte in het kampioenschap stond, wist het team dat er veel mogelijkheden in de thuiswedstrijd lagen. Eerder was de tegenstander uit Oostzaan op het veld al met een ruim verschil verslagen. Zo makkelijk zou het dit keer echter niet gaan.

Conventus had vooraf de afspraak gemaakt om verdedigend te tegenstander onder druk te zetten, terwijl er aanvallend rustig en zorgvuldig op zoek moest worden gegaan naar kansen. Zo hoopte het team vertrouwen op te kunnen bouwen, waarna de snelheid kon worden verhoogd.

Direct van het beginsignaal was duidelijk dat het een spannende wedstrijd zou worden met weinig teams die weinig voor elkaar onder deden. De tegenstander speelde snel en chaotisch, met als gevolg dat Conventus hier lastig vat op kon krijgen. Dit terwijl er aanvallend wel kansen werden gecreëerd, maar waarbij het geluk ontbrak om de kansen af te ronden. Desondanks kon Conventus goed volgen en kwam zelfs bij 4 – 3 op voorsprong. Vervolgens was het toch weer OKV die de voorsprong kon nemen, met een 8 – 9 stand in de rust. In de tweede helft bleef Conventus opnieuw telkens op enkele punten achterstand. Het lukte niet om de aansluiting te vinden, waardoor de wedstrijd in een 17 – 19 nederlaag eindigde.

Scores sv Conventus

Luuk de Ruiter 3x, Ellen Verschoor 3x, Selma van Putten 3x, Thomas Streefkerk 2x, Kirsten Winters 2x, Priscilla zijlmans 2x, Nico Philippo 1x, Walter Slingerland 1x


51 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2021 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now