Sv Conventus huldigt jubilarissen en vrijwilligers tijdens nieuwjaarsreceptie

Zwijndrecht (7 januari 2017) - Gedurende de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van sv Conventus zijn volgens traditie de jubilerende leden en vrijwilligers van de club weer gehuldigd. Dertien leden vierden afgelopen jaar hun jubileum bij de bij het Develstein College gevestigde club, waaronder twee die al veertig jaar lid van de vereniging zijn! Daarnaast werden zeven vrijwilligers die bij de club gestopt zijn bedankt voor hun geleverde inspanningen.

De meest opvallende jubilarissen waren Corrie Klijn en de afwezige Andre de Waal, welke beiden hun veertigjarige jubileum bij de club vierden. Naast deze twee bijzondere jubilarissen werd ook stilgestaan bij de volgende jubilea: Stefan Hoppel (25 jaar), Priscilla Zijlmans (25 jaar), Enno Verhoef (25 jaar), Leanne de Kok (25 jaar), Dennis van Tooren (25 jaar), Jan van Baren (12,5 jaar), Ingeborg van Kempen (12,5 jaar), Stefan de Roos (12,5 jaar), Kevin Kal (12,5 jaar), Barbara van der Hoorn (12,5 jaar) en Remco Welgraven (12,5 jaar).

Voor een sportvereniging als sv Conventus zijn vrijwilligers van cruciaal belang. Om dit te benadrukken werd dit jaar voor het eerst een vrijwilliger van het jaar gekozen. De eer voor dit jaar gaat uit naar Marianne Verhoek, welke dag en nacht voor de club klaar staat, of het nu is door achter de bar te staan of door oud papier voor de vereniging op te halen.

Als laatste werden ook de gestopte vrijwillegers bedankt voor hun steun over de de jaren heen. De vrijwilligers die zo in het zonnetje werden gezet waren Iris Glerum, Robin Kortman, Jan Verhoek, Monique Frank, Jaimy Hill, Esther Pichel en Robert Barendregt.