Zoeken
  • svconventus

Minimaal aantal doelpunten kost korfballers sv Conventus een overwinning


Zwijndrecht (14 januari 2018) – De korfballers van sv Conventus hadden afgelopen weekend in een wedstrijd tegen KC Dordrecht volop kansen op de overwinning, maar slaagden er nauwelijks in om kansen succesvol af te ronden. Hiermee eindigde de wedstrijd in een verrassende nederlaag.

Het team was vol vertrouwen naar Dordrecht vertrokken: de thuiswedstrijd had Conventus namelijk met 22 – 12 gewonnen. Dit keer verliep het echter anders: dankzij weinig variatie in het spel en teveel 1-op-1 aanvallen, slaagde het team er niet in om meer dan tien doelpunten te scoren. Waar het team normaal gesproken speelt met veel routine, snelheid, kwaliteiten en inzicht, ontbrak dit tijdens deze 'off-day', waarmee de wedstrijd in een verrassende 15 – 10 nederlaag eindigde.

Volgende week krijgt de selectie van Conventus het opnieuw niet makkelijk: dan staat met DKV Victoria de nummer twee in het kampioenschap op het programma.


6 keer bekeken
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now