Zoeken
  • svconventus

Korfballers sv Conventus kunnen het de koploper niet moeilijk maken


Zwijndrecht (22 januari 2018) – De korfballers van sv Conventus hebben het afgelopen weekend koploper DKV Victoria niet moeilijk kunnen maken. Na een sterke start konden ze dit goede spel niet voortzetten en liep de achterstand snel op.

De selectie van Conventus had voor de wedstrijd een gesprek gehad dat er betere wedstrijden moesten worden gespeeld, maar wisten dat dit tegen Victoria lastig zou worden. Desondanks begon het Zwijndrechtse team ijzersterk aan de wedstrijd en nam direct een voorsprong. Met mooie aanvallen, veel beweging en gevarieerd spel maakte het de tegenstander erg lastig en stond er na een kwartwedstrijd zelfs een 5 – 3 voorsprong op het scorebord.

Vanaf dit moment stortte het goede spel echter in en kreeg Victoria weer de overhand. Tot overmaat van ramp liep Tomas Streefkerk een enkelblessure op, waarmee hij naast Ellen Verschoor de tweede basisspeler is die enkele weken niet inzetbaar zal zijn. De achterstand zou uiteindelijk oplopen tot een 8 – 21 nederlaag.


8 keer bekeken
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now