Zoeken
  • svconventus

Handbaldames sv Conventus maken het verschil in de tweede helft


Zwijndrecht (4 februari 2018) – De handbaldames hebben het verschil in het kampioenschap met TOGB weten te vergroten dankzij een overwinning op de tegenstander uit Berkel en Rodenrijs. Aanvankelijk leek het een spannende wedstrijd te worden, maar in de tweede helft maakte Conventus het verschil. De handbalheren van de Zwijndrechtse vereniging waren minder succesvol.

De wedstrijd tegen TOGB moest zondag door de handbaldames van Conventus gewonnen worden om voor dit team in het kampioenschap te blijven. In de eerste helft ontvouwde de wedstrijd zich als een spannende, waarbij beide partijen gelijk op gingen. De Zwijndrechtse dames kregen wel de kansen op een voorsprong, maar speelden nog iets te tam. Pas voor rust nam Conventus met 8 – 10 twee punten voorsprong. Na in de kleedkamer goede afspreken te hebben gemaakt, begon de tweede helft met tien doelpuntloze minuten. Maar vervolgens kwamen er meer afstandsschoten en liep het goed samenspelende Conventus snel uit. De voorsprong liep uiteindelijk op tot een 13 – 20 overwinning.

De handbalheren van Conventus speelden zondag eveneens een belangrijke wedstrijd, maar dan met Roda’71 een tegenstander één plaatsje hoger in het kampioenschap. Conventus begon echter niet scherp aan de wedstrijd, waardoor er maar één keer zou worden gescoord in het eerste kwartier, waar Roda zes maal scoorde. Deze vijf punten achterstand zou het team tot de rust behouden. In de tweede helft liep het spel van het in geel/zwart spelende team aanzienlijk beter, maar konden het niet volhouden en zagen de achterstand weer terug oplopen tot vijf punten. Zo eindigde de wedstrijd in een 20 – 15 nederlaag.


8 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2021 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now