Zoeken
  • svconventus

Benno Snaphaan wordt nieuwe hoofdtrainer korfbalselectie sv Conventus


Zwijndrecht (18 februari 2018) – Na een lange zoektocht heeft sv Conventus Benno Snaphaan aangetrokken als nieuwe hoofdtrainer van de korfbalselectie. Daarmee keert hij terug bij de vereniging waar hij eerder al hoofdcoach was en verschillende keren inviel als coach, zoals ook deze winter het geval was.

Snaphaan was al van 2011 tot 2013 hoofdtrainer bij de Zwijndrechtse vereniging, waar hij een nieuw ‘thuis’ vond. Later zou hij verschillende keren invallen als coach van Conventus’ korfbalselectie, waarmee hij diverse promotiewedstrijden zou spelen.

De afgelopen twee seizoenen zat hij op de bank bij scTwist, als assistent-coach naast Enno Verhoef bij het eerste team, terwijl hij zelf aan het roer stond van Twists tweede team. Hier was hij zeer succesvol en werd twee seizoenen op rij kampioen, waardoor hij van de derde naar de eerste klasse promoveerde. Ondanks de successen heeft hij Twist te kennen gegeven de club na dit seizoen te verlaten.

"Na twee leerzame seizoenen als assistent-coach naast Enno Verhoef en als coach van Twist 2 , is het tijd weer op eigen benen te staan,” legde Snaphaan uit. “Bij Conventus kunnen we komend seizoen de selectie sterk verjongen, er komt veel jeugd door die we in de selectie gaan inpassen. Ik zie het als een enorme uitdaging met deze jonge gretige groep aan de slag te gaan."

Snaphaan was door verschillende clubs uit de regio benaderd, maar koos uiteindelijk voor het ‘vertrouwde’ Conventus. Belangrijke redenen waren hier om met een jonge selectie te werken en de faciliteiten van de vereniging.


69 keer bekeken
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now