Zoeken
  • svconventus

Korfbalrecreanten sv Conventus op zoek naar versterking


Zwijndrecht (25 februari 2018) – De korfbalrecreanten van sv Conventus zijn op zoek naar nieuwe teamgenoten. Er zijn recent enkele leden van het team gestopt, waardoor het team nu met een erg krappe bezetting kampt.

Het recreantenteam van Conventus is speciaal opgezet voor mensen tussen de 30 en 60 jaar die wel elke week lekker willen sporten, maar niet elk weekend aan de verplichtingen van wedstrijden vast willen zitten. Plezier en gezelligheid staan centraal binnen het team. Korfbal ervaring is voor dit team absoluut niet nodig, maar mag natuurlijk wel.

Het team traint twee keer per week: gedurende de winter op dinsdag van 19:30 tot 20:30 uur buiten en vrijdag van 20:00 tot 21:00 uur binnen in de zaal. Tijdens het zomerseizoen vinden de trainingen op dezelfde avonden buiten plaats, van 19:30 tot 20:30 uur.

Het team probeert elk jaar zes tot zeven recreantentoernooien te spelen, waaronder een eigen toernooi in Zwijndrecht en ook enkelen in België. Leden van het recreantenteam krijgen van de vereniging een trainingspak en wedstrijdshirt in bruikleen. Een recreant betaalt slechts €7,27 per maand contributie.


22 keer bekeken
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now