top of page
Zoeken
  • svconventus

Sv Conventus start met nieuwe jeu-de-boules tak


Zwijndrecht (25 februari 2018) – Hand- en korfbalvereniging sv Conventus voegt vanaf dit voorjaar een derde sport toe aan het sportaanbod. Op dinsdag 6 maart vindt de officiële ‘kick-off’ plaats van de nieuwe sport.

Tijdens deze ‘kick-off’, welke om 19:00 uur op Sportcomplex Develstein zal beginnen, zal de nieuwe jeu-de-boules baan van Sportcomplex Develstein officieel ingewijd worden en kunnen mensen voor het eerst een balletje gooien.

Met de jeu-de-boules sport richt sv Conventus zich vooral op een oudere doelgroep, waarmee de vereniging tegemoet komt aan de doelstelling van de Gemeente Zwijndrecht om meer ouderen in beweging te krijgen. Daarnaast ziet het bestuur van de club het ook als een leuke mogelijkheid voor bestaande leden. Binnen sv Conventus zal worden gespeeld volgens de Petanque spelvariant, een Provençaalse variant van jeu-de-boules.

Geïnteresseerd om ook bij Conventus jeu-de-boules te gaan spelen? Kom dan naar de kick-off op dinsdag 6 maart, om 19:00 uur bij de kantine van sv Conventus op Sportcomplex Develstein. Nieuwe jeu-de-boules leden krijgen nu zelfs €7,50 korting, ongeacht welke licentie er zal worden genomen. Voor meer informatie, ga naarwww.svconventus.nl of bel 06-39866457.


72 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page