Zoeken
  • svconventus

Sv Conventus start met nieuwe jeu-de-boules tak


Zwijndrecht (25 februari 2018) – Hand- en korfbalvereniging sv Conventus voegt vanaf dit voorjaar een derde sport toe aan het sportaanbod. Op dinsdag 6 maart vindt de officiële ‘kick-off’ plaats van de nieuwe sport.

Tijdens deze ‘kick-off’, welke om 19:00 uur op Sportcomplex Develstein zal beginnen, zal de nieuwe jeu-de-boules baan van Sportcomplex Develstein officieel ingewijd worden en kunnen mensen voor het eerst een balletje gooien.

Met de jeu-de-boules sport richt sv Conventus zich vooral op een oudere doelgroep, waarmee de vereniging tegemoet komt aan de doelstelling van de Gemeente Zwijndrecht om meer ouderen in beweging te krijgen. Daarnaast ziet het bestuur van de club het ook als een leuke mogelijkheid voor bestaande leden. Binnen sv Conventus zal worden gespeeld volgens de Petanque spelvariant, een Provençaalse variant van jeu-de-boules.

Geïnteresseerd om ook bij Conventus jeu-de-boules te gaan spelen? Kom dan naar de kick-off op dinsdag 6 maart, om 19:00 uur bij de kantine van sv Conventus op Sportcomplex Develstein. Nieuwe jeu-de-boules leden krijgen nu zelfs €7,50 korting, ongeacht welke licentie er zal worden genomen. Voor meer informatie, ga naarwww.svconventus.nl of bel 06-39866457.


28 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2021 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now