Zoeken
  • svconventus

Sv Conventus organiseert op 31 maart een open jeugddag


Zwijndrecht (4 maart 2018) – Sv Conventus zal op zaterdag 31 maart een jeugddag organiseren voor elk kind uit Zwijndrecht. Tijdens een vol programma kunnen kinderen kennis maken met de hand- en korfbalsport en zullen er verschillende andere leuke activiteiten worden georganiseerd.

Tijdens de dag zal er van 11:00 tot 16:30 uur een programma in de Develsteinhal af worden gewerkt met handbal- en korfbalclinics, waarbij de kinderen gegroepeerd worden op leeftijd. Ook naast het veld zal er volop vertier zijn voor de kinderen, met een Jogg activiteit fruitspiesjes maken, een springkussen, smoothies maken en worden er t-shirts uitgedeeld.

Wil je ook meedoen aan de open jeugddag van sv Conventus? Schrijf je dan nu in op www.svconventus.nl.

Het precieze tijdschema zal binnenkort bekend worden gemaakt. De open jeugddag wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank, de opbrengsten van de Grote Clubactie en de Gemeente Zwijndrecht.


41 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2021 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now