Zoeken
  • svconventus

Korfballers sv Conventus stellen klassebehoud veilig dankzij zege op Ventura


Zwijndrecht (25 maart 2018) – De korfballers van sv Conventus zijn er in geslaagd om hun plaats in de derde klasse te behouden. In het driekamp om klassebehoud won het team een week eerder al met 20 – 13 van SDO, waarna er afgelopen weekend een eveneens ruime zege op Ventura aan toe werd gevoegd.

Ter voorbereiding op de wedstrijd tegen Ventura waren coach Benno Snaphaan en assistent-coach Danielle Winters dinsdag al naar Hillegom afgereisd om de tegenstander uit Strijen te analyseren. Dankzij de goede voorbereiding wisten de spelers van Conventus wat hen te doen stond, terwijl een grote Conventus publiek naar Strijen was afgereisd om hun team aan te moedigen.

In de openingsfase van de wedstrijd kon Ventura Conventus nog goed volgen, maar na een 4 – 4 stand kwam het spel van het in geel/zwart spelende team echt op agang en werd Ventura binnen korte tijd op grote achterstand gespeeld. Voor rust zou het team van coach Benno Snaphaan de voorsprong zelfs uitbouwen tot 5 – 10.

Waar het eerder in het seizoen soms nog stroef ging met het spel van Conventus, speelde het team dit keer als een geoliede machine en stond het zowel tactisch als technisch goed. De voorsprong kon uiteindelijk uit worden gebouwd tot een ruime 11 – 21 zege.


41 keer bekeken
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now