Zoeken
  • svconventus

Open jeugddag sv Conventus succesvol verlopen


Zwijndrecht (2 april 2018) – De open jeugddag van sv Conventus is erg succesvol verlopen. Op zaterdag 31 maart namen ruim honderd kinderen deel aan in totaal zeven hand- en korfbalclinics, waarbij ze kennis konden maken met deze sporten.

Naast de clinics was er voor de kinderen ook volop vertier op Sportcomplex Develstein: zo was er een Jogg activiteit fruitspiesjes maken, konden de kinderen heerlijk op een springkussen springen, konden ze smoothies maken en werden er t-shirts uitgedeeld. Dit alles met als thema ‘jongeren op gezond gewicht’.

De open jeugddag werd mede mogelijk gemaakt door de Rabobank, de opbrengsten van de Grote Clubactie en de Gemeente Zwijndrecht.


7 keer bekeken
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now