Open jeugddag sv Conventus succesvol verlopen

Zwijndrecht (2 april 2018) – De open jeugddag van sv Conventus is erg succesvol verlopen. Op zaterdag 31 maart namen ruim honderd kinderen deel aan in totaal zeven hand- en korfbalclinics, waarbij ze kennis konden maken met deze sporten.

Naast de clinics was er voor de kinderen ook volop vertier op Sportcomplex Develstein: zo was er een Jogg activiteit fruitspiesjes maken, konden de kinderen heerlijk op een springkussen springen, konden ze smoothies maken en werden er t-shirts uitgedeeld. Dit alles met als thema ‘jongeren op gezond gewicht’.

De open jeugddag werd mede mogelijk gemaakt door de Rabobank, de opbrengsten van de Grote Clubactie en de Gemeente Zwijndrecht.