Zoeken
  • svconventus

Handbalheren sv Conventus verspelen zege in laatste tien minuten


Zwijndrecht (29 april 2018) – De handbalheren van sv Conventus hebben afgelopen zondag een overwinning op Atomium in de slotminuten van de wedstrijd verspeeld. Het team zag in tien minuten tijd drie punten voorsprong om worden gedraaid in meerdere punten achterstand.

Conventus speelde zondag tegen Atomium, dat laatste in de poule stond, maar een groot deel van hun veel sterkere A-jeugd team mee had genomen. Conventus was daarentegen verre van compleet en moest aan worden gevuld door spelers uit het tweede en de eigen A-jeugd. Desondanks zou Conventus direct een voorsprong nemen, welke in het eerste deel van de eerste helft constant één tot twee doelpunten verschil zou zijn. Pas bij 9 – 9 kwam Atomium voor het eerst op gelijke hoogte en vijf minuten voor de rust kwam de tegenstander zelfs op een 13 – 14 voorsprong. Uiteindelijk kon Conventus de stand vlak voor rust weer tot 16 – 16 gelijktrekken.

In de tweede helft zou Conventus ook grotendeels het voortouw nemen. Dit ondanks dat het team voor een het grootste deel alleen op individuele kwaliteiten moest vertrouwen om tot scoren te komen, wat het gevolg was van de ontbrekende spelers in de selectie. Met nog tien minuten op de klok stond Conventus nog met 23 – 20 op een relatief ruime voorsprong, maar vanaf dit moment sloeg het spel van de Zwijndrechtse heren volledig om. Dit gaf Atomium de mogelijkheid om binnen drie minuten tot 23 – 23 terug te komen. Conventus slaagde er niet meer in zich te herpakken, waarna de achterstand zelfs op zou lopen tot 25 – 31.

Volgende week volgt voor Conventus een herkansing: dan staat opnieuw Atomium op het programma.


9 keer bekeken
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now