Zoeken
  • svconventus

Handbaldames sv Conventus winnen spannende wedstrijd tegen Foreholte


Zwijndrecht (13 mei 2018) – In een spannende wedstrijd tegen Foreholte hebben de handbaldames van sv Conventus een nipte overwinning weten te pakken. Het team liet de tegenstander nog erg dichtbij komen in de tweede helft, maar won uiteindelijk met twee doelpunten verschil.

Met Foreholte als tegenstander trof Conventus één van de zwakkere teams in de competitie, maar wederom kampte Conventus met een krappe bezetting en moet aan worden gevuld met speelsters uit het tweede team en de b-jeugd. Voor de wedstrijd kreeg het team de opdracht mee om op snelheid te spelen en goed samen te werken voor een sterke verdediging. Hier slaagden de Zwijndrechtse dames direct in en kwamen al snel op een voorsprong, wat ze uit konden bouwen tot een 5 – 8 stand in de rust.

Ondanks het goede spel, volgde er in de tweede helft wel een kort dipje bij de speelsters van Conventus, wat Foreholte de kans gaf om tot één punt terug te komen. Maar de in geel/zwart spelende speelsters wisten zich te herpakken door opnieuw als team goed samen te spelen om zo een 12 – 14 overwinning te pakken.


7 keer bekeken
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now