top of page
Zoeken
  • svconventus

Handballers sv Conventus komen enkele doelpunten tekort


Zwijndrecht (3 juni 2018) – De handballers van sv Conventus hebben zondag met enkele punten verschil verloren. Als gevolg van een groot aantal afwezigen kende het team een geïmproviseerde samenstelling, maar wist het tegenstander sc Twist toch erg lastig maken.

Het eerste herenteam van sv Conventus miste zondag vijf basisspelers voor de wedstrijd in Vlaardingen, waar de voorlaatste wedstrijd van het seizoen werd gespeeld tegen sc Twist. Het team werd daarom aangevuld door drie spelers uit de b-jeugd en twee spelers uit Conventus’ tweede team. Ondanks de geïmproviseerde samenstelling ging het vanaf het beginsignaal gelijk op tussen beide partijen. De hitte leek de spelers weinig te hinderen: Conventus speelde met veel snelheid, terwijl het verdedigend goed stond en keeper Jordy Vreugdenhil veel ballen wist te stoppen.

Ook in de tweede helft bleken beide partijen erg aan elkaar gewaagd, waarbij slordige afrondingen op het doel voorkwamen dat de Zwijndrechtse heren een voorsprong konden uitbouwen. Met nog enkele minuten op de klok kwam Twist echter op een punt voorsprong, waarna Conventus risico moest nemen om weer op gelijke hoogte te komen. Dit pakte niet goed uit en resulteerde in twee tegendoelpunten, waardoor de strijd in een 24 – 21 verlies zou eindigen.


12 weergaven0 opmerkingen
bottom of page