Zoeken
  • svconventus

Handballers sv Conventus komen enkele doelpunten tekort


Zwijndrecht (3 juni 2018) – De handballers van sv Conventus hebben zondag met enkele punten verschil verloren. Als gevolg van een groot aantal afwezigen kende het team een geïmproviseerde samenstelling, maar wist het tegenstander sc Twist toch erg lastig maken.

Het eerste herenteam van sv Conventus miste zondag vijf basisspelers voor de wedstrijd in Vlaardingen, waar de voorlaatste wedstrijd van het seizoen werd gespeeld tegen sc Twist. Het team werd daarom aangevuld door drie spelers uit de b-jeugd en twee spelers uit Conventus’ tweede team. Ondanks de geïmproviseerde samenstelling ging het vanaf het beginsignaal gelijk op tussen beide partijen. De hitte leek de spelers weinig te hinderen: Conventus speelde met veel snelheid, terwijl het verdedigend goed stond en keeper Jordy Vreugdenhil veel ballen wist te stoppen.

Ook in de tweede helft bleken beide partijen erg aan elkaar gewaagd, waarbij slordige afrondingen op het doel voorkwamen dat de Zwijndrechtse heren een voorsprong konden uitbouwen. Met nog enkele minuten op de klok kwam Twist echter op een punt voorsprong, waarna Conventus risico moest nemen om weer op gelijke hoogte te komen. Dit pakte niet goed uit en resulteerde in twee tegendoelpunten, waardoor de strijd in een 24 – 21 verlies zou eindigen.


10 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2021 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now