Van de penningmeester.

Beste leden,

Het seizoen 2017-2018 loopt ten einde. Aanstaand weekend het schoolkorfbaltoernooi en het weekend van 23 en 24 juni volgt de seizoenafsluiting.

Even een aantal aandachtspunten:

1. In verband met de afsluiting van de financiële huishouding zal de contributiebatch over de maand juli 2018 begin van deze maand aan de bank worden aangeboden en van uw bakrekening worden afgeschreven.

2. De Afschrijving van de contributie over de maand augustus 2018 zal omstreeks de 20e van de maand juli 2018 worden afgeschreven. Zoals de laatste jaren gebruikelijk wordt er in de maand juli 2018 dus tweemaal de contributie afgeschreven.

3. Er staat nog een behoorlijk bedrag open aan openstaande kantinerekeningen. Het dringende verzoek is om deze rekeningen tijdens het afsluitweekend te voldoen. Wanneer dit niet gebeurd, zullen de openstaande bedragen afgeschreven worden, zoals jaarlijks gebruikelijk, via de contributiemachtigingen.

4. Er liggen nog vele gevonden voorwerpen (schoenen, kleding, enz.) in de kantine (garderobe) en in de conciërgeruimte van de sporthal. Ook in het laatste weekend is er de mogelijkheid om de verloren spullen weer toe te eigenen. Daarna worden deze voorwerpen.

5. Op dinsdag 14 augustus 2018 start de korfbalselectie met haar trainingen ter voorbereiding op het seizoen 2018-2019. Op vele verzoek is de mogelijkheid aanwezig om op de vrijdagavond een balletje te gooien en/of gezellig samen te zijn, voor degene die niet op vakantie zijn of gaan. Ria is onze gastvrouw, net als voorgaande jaren.

Met sportgroeten,

Jos de Kok, penningmeester