Zoeken
  • svconventus

Opnieuw gelijkspel voor handbaldames sv Conventus


Zwijndrecht (9 september 2018) – Voor de tweede wedstrijd op rij hebben de handbaldames van sv Conventus gelijk gespeeld. Net als een week eerder bij sv Twist speelde het team van coach Robin Schellevis afgelopen zondag een spannende wedstrijd tegen Saturnus’71, waarbij uiteindelijk niemand aan het langste eind trok.

Een week na het gelijkspel tegen Twist hoopte Conventus dit keer op een overwinning tegen Saturnus, dat de eerste wedstrijd had verloren. Conventus begon sterk aan de wedstrijd en kwam al binnen tien minuten op een 2 – 4 voorsprong. Maar het fel spelende Saturnus kwam terug en trok de stand weer gelijk. Vlak voor rust kon het team via een doelpunt van Brigitte Speets toch weer op een 6 – 5 voorsprong komen.

In de tweede helft stond de Zwijndrechtse verdediging nog beter dan in de eerste helft, maar ditzelfde kon worden gezegd over de verdediging van Saturnus. Zo werden er aan beide zijdes nauwelijks meer velddoelpunten gescoord, maar volgden de scores vooral uit de veelvuldig uitgedeelde strafworpen. Hier speelde Conventus keepster Chantal Buster opnieuw een belangrijke rol door vier strafworpen tegen te houden. Zo bleef het spannend tot de slotminuten, waarin Marlinda Paalman de gelijkmaker voor Conventus scoorde en daarmee de wedstrijd in een 11 – 11 gelijkspel besliste.


6 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2021 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now