Zoeken
  • svconventus

Sterke wedstrijd blijft onbeloond voor korfballers sv Conventus


Zwijndrecht (7 oktober 2018) – De korfballers waren het grootste deel van de wedstrijd tegen HKC de sterkere, maar de tegenstander ging er uiteindelijk met de overwinning vandoor. Een zwakke fase in de tweede helft zou het team fataal worden.

De wedstrijd tussen Conventus en HKC was voor beide teams van groot belang om de aansluiting met de kop van het kampioenschap te behouden. Het zou een aantrekkelijke wedstrijd worden met een hoog tempo en veel doelpunten. Aanvankelijk kwam Conventus op achterstand, maar met goed spel – met vlagen zelfs het ‘nieuwe korfbal’ dat coach Benno Snaphaan de selectie aanleert – kwam het Zwijndrechtse team terug tot 10 – 10. Voor rust volgde nog één tegenpunt, waardoor Conventus met rust tegen één punt achterstand aankeek.

Al vlug in de tweede helft zou Conventus de achterstand weer goedmaken en ging vervolgens tot 14 – 14 volledig gelijk op met de tegenstander. Maar dit werd gevolgd door een rommelige fase, waarin Conventus fouten maakte die direct door HKC werden afgestraft. Zo liep de achterstand snel op en stond het team tien minuten voor het eindsignaal op een 16 – 21 achterstand. Toch slaagde de in geel/zwart spelende korfballers zich te herpakken en scoorden nog drie punten, terwijl het de tegenstander puntloos hield. De wedstrijd eindigde dan ook in een 19 – 21 nederlaag, welke extra zuur smaakte doordat Conventus meer dan de helft van de wedstrijd de betere partij was.


0 keer bekeken
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now