Zoeken
  • svconventus

Handbaljeugd sv Conventus viert twee kampioenschappen


Zwijndrecht (14 oktober 2018) – De handbaljeugd van sv Conventus heeft afgelopen zaterdag twee kampioenschappen kunnen vieren. Tijdens het slotweekend van de najaarscompetitie op het veld slaagden het meiden c- en d-team er in om ongeslagen het kampioenschap binnen te halen.

Het meiden d-team wist eerder in het seizoen elke wedstrijd te winnen, maar ook de laatste wedstrijd tegen Roda’71 moest gewonnen worden. Gelukkig betrof het hierbij één van de zwakkere teams in de competitie, waardoor het team van trainer Bianca Noordhuizen en coaches Chantal Buster en Nadya de Vlieger direct vanaf het begin van de wedstrijd duidelijk de betere was en met 24 – 5 won. Hiermee pakte het team op overtuigende wijze het kampioenschap.

Ook het meiden c-team speelde de allesbepalende wedstrijd tegen Roda, maar hadden lange tijd veel moeite om hun zenuwen onder controle te houden. Het gevolg was dat de wedstrijd lange tijd erg spannend was, met zelfs een gelijke stand in de rust. In de tweede helft kreeg het team van trainer/coach Barbara van der Hoorn langzaam meer grip op de wedstrijd, waarbij Anouk de Wit duidelijk het voortouw nam. Aan het eind van de speeltijd stond er dan ook een 13 – 10 overwinning op het scorebord, waarmee het kampioenschap een feit was!

Beide kampioenschappen werden aansluitend op de wedstrijden direct gevierd in de kantine van de Zwijndrechtse vereniging!


10 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2021 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now