top of page
Zoeken
  • svconventus

Handbaljeugd sv Conventus viert twee kampioenschappen


Zwijndrecht (14 oktober 2018) – De handbaljeugd van sv Conventus heeft afgelopen zaterdag twee kampioenschappen kunnen vieren. Tijdens het slotweekend van de najaarscompetitie op het veld slaagden het meiden c- en d-team er in om ongeslagen het kampioenschap binnen te halen.

Het meiden d-team wist eerder in het seizoen elke wedstrijd te winnen, maar ook de laatste wedstrijd tegen Roda’71 moest gewonnen worden. Gelukkig betrof het hierbij één van de zwakkere teams in de competitie, waardoor het team van trainer Bianca Noordhuizen en coaches Chantal Buster en Nadya de Vlieger direct vanaf het begin van de wedstrijd duidelijk de betere was en met 24 – 5 won. Hiermee pakte het team op overtuigende wijze het kampioenschap.

Ook het meiden c-team speelde de allesbepalende wedstrijd tegen Roda, maar hadden lange tijd veel moeite om hun zenuwen onder controle te houden. Het gevolg was dat de wedstrijd lange tijd erg spannend was, met zelfs een gelijke stand in de rust. In de tweede helft kreeg het team van trainer/coach Barbara van der Hoorn langzaam meer grip op de wedstrijd, waarbij Anouk de Wit duidelijk het voortouw nam. Aan het eind van de speeltijd stond er dan ook een 13 – 10 overwinning op het scorebord, waarmee het kampioenschap een feit was!

Beide kampioenschappen werden aansluitend op de wedstrijden direct gevierd in de kantine van de Zwijndrechtse vereniging!


14 weergaven0 opmerkingen
bottom of page