Zoeken
  • svconventus

Handbaldames sv Conventus sluiten eerste deel veldseizoen af met een nederlaag


Zwijndrecht (21 oktober 2018) – De handbaldames van sv Conventus hebben zondag geen punten weten te pakken tijdens de laatste veldwedstrijd van het jaar. Het team slaagde er niet in om tegenstander Roda’71 te verslaan, nadat het team juist sterk was gestart.

Met Roda trof Conventus een team dat drie plaatsen hoger in het kampioenschap stond, wat dus een lastige opgave zou worden. Het team begon echter erg sterk aan de wedstrijd met lange aanvallen en een goed lopende communicatie, waardoor er al snel een 2 – 0 voorsprong op het scorebord stond. Het team van coach Robin Schellevis bleef dit spel vasthouden, maar Roda maakte een aantal aanvallen goed gebruik van hun beste schutster en pakten zo weer de voorsprong. Dit ontmoedigde Conventus niet en bleef het goede spel vasthouden, waarbij Marlinda Paalman – ondanks dat ze aanvallend vast werd gezet - het voortouw nam. Dit kon niet voorkomen dat er bij rust een 3 – 7 achterstand op het scorebord stond.

Ook in de tweede helft bleef Conventus het ‘nieuwe spel’ spelen, met als gevolg dat het team de tegenstander tijdens de eerste fase van de tweede helft goed onder druk kon zetten. Pech bij de afronding voorkwam dat de Zwijndrechtse dames het gat met de tegenstander konden dichten, waardoor de strijd in een 7 – 15 nederlaag eindigde.


1 keer bekeken
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now