Zoeken
  • svconventus

Handbalteams sv Conventus oogsten punten


Zwijndrecht (4 november 2018) – De handbalteams van sv Conventus hebben zondag op eigen veld een productieve dag gehad. Het eerste dames- en herenteam wonnen beiden hun wedstrijden, waarmee de volle punten in Zwijndrecht bleven.

De dames van Conventus troffen zondag sc Twist, een team waar het altijd spannende wedstrijden tegen speelt. Eerder dit jaar had Conventus al met één punt verschil verloren en gelijkgespeeld tegen het team uit Vlaardingen. Dit keer kende het team een sterke start en liep al snel uit naar een 3 – 1 voorsprong. Onzorgvuldigheden in de aanval voorkwamen dat de voorsprong verder opliep, terwijl een sterke verdediging en een goed keepende Chantal Buster het aantal tegendoelpunten minimaal hielden. Na een 8 – 3 ruststand wist het team lange tijd een voorsprong van vijf punten te behouden. Het werd nog even spannend toen het team tijdens een tijdstraf twee tegendoelpunten moest incasseren, maar de overwinning zou niet meer in gevaar komen. Aan het eind van de wedstrijd stond er dan ook een 13 - 9 uitslag op het scorebord.

Een week nadat Conventus een zekere overwinning op Indus uit handen had gegeven en met een zuur gelijkspel de zaalcompetitie begon, was het team tegen het combi-team DES’72/Saturnus’72 gebrand om wel de volle punten te pakken. Het team kende in de openingsfase problemen met de aanval van de tegenstander, waardoor het aanvankelijk op achterstand kwam. Op het moment dat dit lukte kreeg DES/Saturnus veel meer moeite om te scoren en nam Conventus zelfs een voorsprong, welke bij rust al vier punten was. In de tweede helft bleef de voorsprong lange tijd gehandhaafd, totdat de Zwijndrechtse heren de grip verloren op de cirkelspeler van de tegenstander en in enkele minuten drie tegendoelpunten moesten incasseren. Het team herstelde zich wel weer en liep uit tot een 24 – 18 overwinning.


2 keer bekeken
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now