Zoeken
  • svconventus

Korfballers sv Conventus moeten meerdere erkennen in DKB


Zwijndrecht (2 december 2018) – De korfballers van sv Conventus hebben afgelopen zondag de meerdere moeten erkennen in tegenstander DKB. Het Zwijndrechtse team miste nog de scherpte en verloor uiteindelijk met acht punten verschil.

Voor de eerste uitwedstrijd van het zaalseizoen reisde de korfbalselectie van Conventus zondagavond naar het Brabantse Best voor de wedstrijd tegen DKB. In de openingsminuten nam de tegenstander direct het voortouw door een 2 – 0 voorsprong te nemen, voordat Conventus de korf voor het eerst doeltreffend wist te raken. Gedurende de wedstrijd waren er duidelijk verbeteringen in het spel te zien van het door Van den Boogaart Visspecialiteiten gesponsorde team, maar werden kleine foutjes vaak door DKB afgestraft. Zo liep DKB steeds verder uit, tot een 12 – 6 stand bij rust.

Met een peptalk in de rust probeerde coach Benno Snaphaan de kleine foutjes uit het spel te halen, maar ook in de tweede helft bleek DKB de betere. Net als een week eerder tegen SDO miste bij Conventus nog de scherpte in de afronding, waardoor er onvoldoende scores konden worden genoteerd. Wel slaagde het team er de tweede helft in om het gat niet veel verder te laten groeien, maar met een 23 – 15 eindstand was DKB voor nu nog de betere.


12 keer bekeken
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now