Zoeken
  • svconventus

Goede wedstrijd korfballers sv Conventus eindigt in gelijkspel


Zwijndrecht (9 december 2018) – De korfballers van sv Conventus speelden zondag een erg goede wedstrijd, maar zagen deze niet beloond worden met een overwinning. In een zeer spannende slotfase van de wedstrijd had het team de kans op de winnende treffer, maar schoot nipt naast. Zo eindigde de wedstrijd in een gelijkspel.

Conventus speelde zondag in Uitgeest tegen Stormvogels, dat na twee gespeelde wedstrijden op gelijke hoogte in het kampioenschap stond. De wedstrijd zou zich ontwikkelen tot een ware thriller, waarbij het verschil nooit groter zou zijn dan twee punten. In de beginfase leek de tegenstander nog iets de sterkere te zijn toen ze een 5 – 3 voorsprong namen, maar met vier opeenvolgende doelpunten boog Conventus deze achterstand om in een 5 – 7 voorsprong. Deze voorsprong kon het door Van den Boogaart Visspecialiteiten gesponsorde team niet vasthouden en ging met 9 – 9 de rust in.

In de tweede helft had Conventus goed vat op het fysieke spel van de tegenstander, maar geen van beide teams kon enkele punten uitlopen. Pas in de eindfase van de wedstrijd leek de overwinning te vervliegen toen Stormvogels op een 17 – 15 voorsprong kwam. De Zwijndrechtse spelers wisten zich echter snel te herpakken en scoorden in de slotminuten nog twee punten om de stand tot 17 – 17 gelijk te trekken. In de allerlaatste minuut kreeg het team zelfs de kans om er een 17 – 18 overwinning van te maken, maar met een minimaal verschil viel de bal net buiten de korf. Zo moesten beide teams de punten delen.


21 keer bekeken
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now