Zoeken
  • svconventus

Korfbalselectie sv Conventus verhuist naar de zaterdagcompetitie


Zwijndrecht (16 december 2018) – De korfbalselectie van sv Conventus zal vanaf de start van het 2019 – 2020 seizoen verhuizen naar de zaterdagcompetitie. Alle teams spelen nu nog vrijwel uitsluitend op zondag hun wedstrijden, maar doordat er steeds minder teams aan deze competitie deelnemen resulteerde dit in zeer lange reisafstanden.

De korfbalselectie van Conventus, bestaande uit het eerste en tweede team, maakte de afgelopen jaren zeer veel kilometers voor hun uitwedstrijden. Met verste tegenstanders van Roermond tot Uitgeest legt de selectie in het 2018 – 2019 maar liefst 5.500 kilometer af! De voornaamste reden hiervan is dat de meeste teams uit de omgeving van Zwijndrecht alleen op zaterdag spelen. Voor de Technische Commissie van Conventus was dit de reden om zelf ook de stap naar zaterdag te maken.

De keuze om te spelen in de zaterdagcompetitie opende direct ook de gesprekken voor de technische staf van de korfbalselectie, aangezien coach Benno Snaphaan de overstap naar zaterdag als grote wens bij de vereniging neer had gelegd.

“Nu we naar de zaterdag gaan is het bestuur van Conventus verheugd om te kunnen melden dat we het trainersduo Benno Snaphaan en Cees Blok ook voor volgend seizoen aan de club hebben kunnen verbinden,” zei Conventus penningmeester Jos de Kok. “De selectie heeft aangegeven ook volgend seizoen op de ingeslagen weg met beide mannen verder te willen gaan en dat gold ook voor Benno en Cees, dus alles was snel rond.”

Naast Benno Snaphaan en Cees Blok zal ook verzorger Bas Bruinsma tijdens het 2019 – 2020 seizoen voor de korfbalselectie klaarstaan.

De verplaatsing van de wedstrijden naar zaterdag geldt alleen voor de korfbalselectie, de overige teams zullen ‘gewoon’ op zondag blijven korfballen.


24 keer bekeken
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now