Zoeken
  • svconventus

Openingsminuten kosten handballers sv Conventus de kop


Zwijndrecht (16 december 2018) – De handballers van sv Conventus speelden zondag een cruciale wedstrijd in het kampioenschap tegen DIOS, maar een zwakke start van de wedstrijd kostte het team de kans op de zege. Ook de dames van de op Sportcomplex Develstein gevestigde vereniging eindigden het jaar zonder punten.

De handbaldames speelden de laatste wedstrijd van het jaar tegen Savosa, de ongeslagen nummer één in de competitie. Al vroeg in de wedstrijd bleek dat het spel niet lekker liep: de Zwijndrechtse speelsters hadden moeite met de manier waarop de tegenstander verdedigde en zouden in de eerste helft maar vier keer scoren. Na een 10 – 4 ruststand en aanwijzingen van coach Robbin Schellevis begon het spel in de tweede helft beter te lopen, waarbij juniorspeelster Lynn Klootwijk veel speelminuten kreeg en zelfs wist te scoren. De doelpuntenmachine van Savosa kon Conventus niet stoppen en liep de achterstand dus op tot een 23 – 10 eindstand.

Voor de heren van Conventus stond zondag een topper op het programma: de ongeslagen nummer één DIOS. Ook Conventus was eveneens ongeslagen, dus het leek een spannende wedstrijd te worden. Het team kwam echter niet fel genoeg het veld, mede doordat de bal vol zat met het plakkerige goedje hars – iets dat nergens anders in de competitie is toegestaan. Al binnen tien minuten werd Conventus op een 7 – 2 achterstand gespeeld, waarna het spel langzaam beter begon te lopen. Voor rust wist het team de achterstand vrijwel weg te werken tot 12 – 10. De tweede helft begon opnieuw met een klein dipje, mede door een nieuwe laag hars op de bal, maar het team wist zich te herpakken en kwam in de eindfase weer langzaam dichterbij. Er bleek echter onvoldoende tijd meer op de klok te staan, waarmee Conventus met 22 – 19 voor het eerst dit seizoen verloor.


12 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2021 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now