Zoeken
  • svconventus

Korfballers sv Conventus missen stunt op een haar na


Zwijndrecht (20 januari 2019) – Het had maar weinig gescheeld of de korfballers van sv Conventus hadden afgelopen zondag voor een ware stunt gezorgd. Het team was erg dichtbij een gelijkspel tegen de ongeslagen nummer één Movado, maar kwam in de slotminuten van de wedstrijd net tekort.

Als nummer vier wist Conventus dat er zondag een zware wedstrijd op het programma stond: tegenstander Movado had tot op dat moment elke wedstrijd gewonnen. Coach Benno Snaphaan had de tegenstander echter goed geanalyseerd, waarna hij een plan op had gesteld welke perfect uit zou worden gevoerd. Desondanks begon Movado beter aan de wedstrijd door een 0 – 2 voorsprong te pakken, welke beantwoord werd door drie tegendoelpunten van Conventus. Het Zwijndrechtse team zou zelfs een 5 – 3 voorsprong nemen, waar met 6 – 5 bij rust nog één punt van over was.

Voor het oog van een 200 man tellend thuispubliek begon het team vervolgens sterk aan de tweede helft en verruimde de voorsprong zelfs, totdat Movado een 8 – 7 achterstand met vier doelpunten omdraaide in een 8 – 11 voorsprong. De door Van den Bogaard Visspecialiteiten gesponsorde spelers lieten hun hoofd niet zakken en kwamen weer terug tot één punt, wat ze lange tijd wisten te behouden. Met nog twee minuten op de klok miste het team de kans om tot 13 – 13 terug te komen en daarmee een gelijkspel in de wacht te slepen, waar de tegenstander optimaal gebruik van maakte en niet veel later de 12 – 14 maakte. Hiermee was de overwinning voor Conventus buiten bereik, maar met dit goede spel biedt deze wedstrijd zeker kansen voor de volgende wedstrijden.


55 keer bekeken
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now