Zoeken
  • svconventus

Wedstrijd duurt net tekort voor korfballers sv Conventus


Zwijndrecht (10 februari 2019) – De wedstrijd tegen DKB duurde voor de korfballers van sv Conventus afgelopen zondag net enkele minuten tekort. Het door Van den Boogaart Visspecialiteiten gesponsorde team maakte in de slotminuten een miraculeuze comeback na vijf punten achter te hebben gestaan, maar kwam uiteindelijk één punt tekort op de tegenstander.

De korfballers van Conventus speelden zondag voor een groot thuispubliek tegen DKB, dat twee plaatsen boven het Zwijndrechtse team in de competitie stond. In de openingsfase van de wedstrijd bleek Conventus erg aan DKB gewaagd, met het scoreverloop die tot 4 – 4 gelijk op ging. Vanaf dit moment zou de tegenstander een gaatje van enkele punten slaan, welke voor rust met 11 – 13 twee punten zou bedragen. Maar in de laatste twintig seconden ging het volledig mis toen Conventus in een onscherp moment maar liefst twee doelpunten tegen kreeg en zo met 11 – 15 de rust in ging.

In de tweede helft wist Conventus de organisatie van de verdediging beter op orde krijgen, waardoor het de tegenstander weer vol tegengas kon geven. Zo bleef het gaatje constant vier tot vijf punten. Het team gaf niet op en bleef vol voor elk doelpunt vechten, wat zich in de slotminuten uitbetaalde: dankzij twee doelpunten van zowel Thomas Streefkerk als Elaine Niesing kwam het team terug van 17 – 22 tot 21 – 22. Voordat de gelijkmaker echter kon worden gemaakt blies de scheidsrechter voor het eindsignaal, waarmee Conventus opnieuw met een minimaal verschil achter het net viste.


8 keer bekeken
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now