Zoeken
  • svconventus

Loon naar werken voor korfballers sv Conventus


Zwijndrecht (17 februari 2019) – Het harde werk van de afgelopen maanden heeft zich zondag eindelijk uitbetaald voor de korfballers van sv Conventus. Na diverse wedstrijden nipt te hebben verloren, vielen afgelopen weekend alle puzzelstukjes op hun plaats en versloeg het team tegenstander Stormvogels met een overtuigend verschil.

Voor de korfballers van Conventus stond er zondag veel op het spel: een zege zou het team naar de vierde plaats in de competitie helpen, terwijl een nederlaag het team in de degradatiezone zou brengen. Coach Benno Snaphaan had de tegenstander goed bestudeerd en had een strategie gevonden om de aanval van Stormvogels vleugellam te maken.

Met opnieuw een groot thuispubliek op de tribune begon Conventus sterk aan de wedstrijd, waarbij het zich goed aan de opdrachten hield. Het gevolg hiervan was dat de tegenstander in openingsfase nauwelijks tot scoren kon komen, terwijl Conventus zelf met dynamisch spel naar een 9 – 2 voorsprong uitliep. Pas aan het eind van de eerste helft wist Stormvogels de korf enkele malen doeltreffend te raken, maar het bracht ze niet verder dan een 12 – 5 achterstand bij rust.

Ondanks de ruime voorsprong verslapten de door Van den Boogaart Visspecialiteiten gesponsorde spelers niet na de start van de tweede helft. Met een serie doelpunten liep het team zelfs uit tot 16 – 6. Vanaf dit moment kon het team de wedstrijd zonder problemen uitspelen, waarna met 23 – 13 een ruime zege kon worden genoteerd.


39 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2021 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now