Zoeken
  • svconventus

Dominante overwinning voor korfballers sv Conventus


Zwijndrecht (17 maart 2019) – De korfballers van sv Conventus hebben zondag een dominante overwinning gepakt op Ready ’60. Al in de eerste helft slaagde het door Van den Boogaart Visspecialiteiten gesponsorde team erin om een ruime voorsprong te pakken, welke niet meer uit handen zou worden gegeven.

Dat het verschil tussen Conventus en Ready zo groot zou zijn was vooraf zeker niet de verwachting: beide teams stonden op gelijke hoogte in het kampioenschap en de uitwedstrijd werd maar met twee punten verschil gewonnen. In de openingsfase van de wedstrijd leek het nog spannend te worden, met Conventus die een 2 – 0 voorsprong verloren zag gaan toen de tegenstander drie doelpunten op rij scoorde. Vanaf dit moment kwam het Zwijndrechtse team beter in z’n spel en was op alle vlakken de beterde, waardoor deze uitliep tot een 9 – 4 voorsprong bij rust.

Ook in de tweede helft wist Conventus het hoge niveau te behouden. Het dynamische 3-1 spel dat coach Benno Snaphaan het team aanleert begint steeds beter te lopen, waarbij de spelers ook de juiste keuzes maken. Op deze wijze zou het team op geen enkel moment meer in gevaar komen en breidde de voorsprong uit tot een dominante 20 – 13 overwinning.

Naast Conventus’ eerste team waren zondag ook veel ogen gericht op Conventus’ tweede team, dat na de zege op directe concurrent Fortuna nu opnieuw een belangrijke stap richting het kampioenschap kon zetten. Op eigen veld werd OJC’98 – de nummer drie in het kampioenschap – met 13 – 11 verslagen, waarmee het team met nog twee wedstrijden te spelen bovenaan staat in het kampioenschap.


1 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2021 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now