Zoeken
  • svconventus

Handbalheren sv Conventus herstellen zich naar zwaarbevochten gelijkspel


Zwijndrecht (14 april 2019) – De handbalheren van sv Conventus hebben zich zondag na een zeer moeizame eerste helft teruggevochten naar een gelijkspel. Het team kende een frustrerende eerste helft, waardoor het bij rust drie punten achterstond. Met een veel betere tweede helft werd deze achterstand weer goedgemaakt.

De heren van Conventus speelden zondag tegen De Treffers, welke zesde in het kampioenschap stonden. De Zwijndrechtse heren zouden dus duidelijk beter moeten zijn, maar het team begon niet scherp aan de wedstrijd. In de eerste tien minuten ging de wedstrijd gelijk op, maar de ontstane en oplopende frustraties haalden het team verder uit het eigen spel, met een achterstand als gevolg. Na een 12 – 9 ruststand en duidelijke onderlinge afspraken wist het team weer de rust in het spel te vinden. Desondanks slaagde Conventus er lange tijd niet in om het gat definitief te dichten. Met nog maar enkele minuten op de klok kon het verschil tot 21 – 21 worden gedicht. Dit werd echter weer door twee tegendoelpunten gevolgd, tegenover één doelpunt van Conventus. Pas in de slotseconden van de wedstrijd wist Henk Vlot de bal vanuit de hoek voorbij de keeper te schieten, waarmee hij de wedstrijd op een 23 – 23 gelijkspel besliste.


7 keer bekeken
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now