Zoeken
  • svconventus

Handballers sv Conventus blijven puntloos bij Vires et Celeritas


Zwijndrecht (12 mei 2019) – De handbalteams van sv Conventus zijn er zondag niet in geslaagd punten om mee te nemen uit Gouda. Zowel de heren als dames van de vereniging speelden zondag tegen Vires et Celeritas, maar beiden kwamen tekort voor de overwinning.

De wedstrijd van Conventus’ dames tegen Vires et Celeritas leek een spannende te worden: de Goudse tegenstander stond slechts één plaats boven Conventus in het kampioenschap. Op een nat veld begon het team vrij degelijk aan de wedstrijd en liep in het eerste kwartier uit naar een 2 – 3 voorsprong. Maar na een 4 – 4 stand slaagden de Zwijndrechtse dames er niet meer in om de bal in het doel te krijgen, waarna de tegenstander uitliep naar een 7 – 4 ruststand. Ook in de tweede helft kende Conventus veel moeite om tot scoren te komen, waarbij het veelvuldig pechvol was met diverse schoten op de paal of lat. Zo liep de achterstand steeds verder op tot een 14 – 7 nederlaag.

Conventus’ herenteam was zondag aanzienlijk kansrijker: Vires et Celeritas stond in de poule veel lager dan het in geel/zwart spelende team. Conventus miste echter diverse cruciale spelers, maar ook met deze samenstelling kon er gewonnen worden. Er ontwikkelde een spannende strijd, waar om elk doelpunt werd gestreden. Na een 9 – 8 stand bij rust slaagde Conventus er in om de achterstand om te draaien in een voorsprong, mede dankzij drie doelpunten op rij van een op schot zijnde Stefan Roos. Maar deze voorsprong zou het team niet weten te behouden; toen Roos vast werd gezet en er een ander spel moest worden gespeeld. Met nog vijf minuten op de klok leek met een 17 – 17 stand nog van alles mogelijk. Enkele individuele fouten werden echter hard afgestraft, waardoor de tegenstander uit kon lopen tot een 20 – 17 overwinning.


12 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2021 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now