Zoeken
  • svconventus

Korfballers sv Conventus laten Rivalen kansloos


Zwijndrecht (19 mei 2019) – De korfballers van sv Conventus hebben zondag een dominante zege geboekt op Rivalen. Het team gaf de tegenstander geen schijn van kans en scoorde uiteindelijk meer dan het dubbele aantal punten dan Rivalen.

Conventus wist voor de wedstrijd dat het niet mocht verliezen van Rivalen uit Doesburg, dat twee plaatsen lager in het kampioenschap stond. Eenvoudig leek het niet te worden, want ondanks dat Rivalen weinig wint, is dit telkens met slechts enkele punten verschil.

Toch zou de beginfase van de wedstrijd veel voorspoediger verlopen dan verwacht: voor een groot thuispubliek had Conventus weinig moeite met het stugge spel van Rivalen en liep al snel uit naar een 7 – 1 voorsprong. Pas bij een 10 – 2 stand kon Rivalen weer iets dichterbij komen door vlak voor rust de korf tweemaal doeltreffend te raken en met 10 – 4 de rust in te gaan.

Ondanks de ruime voorsprong wist Conventus in de tweede helft het goede spel vast te houden: met dynamisch en gevarieerd spel kon het door Van den Boogaart Visspecialiteiten gesponsorde team de voorsprong langzaam uitbreiden. De voorsprong zou groeien tot een 22 – 10 zege voordat de goed leidende scheidsrechter Marc van Buuren het eindsignaal gaf.


2 keer bekeken
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now