Zoeken
  • svconventus

Conventus scheidsrechter Klaas Kauffeld ontvangt Zilveren Fluit


Zwijndrecht (30 juni 2019) – Tijdens de laatste handbalwedstrijd van het seizoen is scheidsrechter Klaas Kauffeld op speciale wijze in het zonnetje gezet. Bij de wedstrijd tussen het A-jeugd team van het Handbal Drechtsteden – het nieuwe samenwerkingsverband tussen Conventus, Saturnus’72 en DES’72 – en DWS kreeg hij de zilveren fluit overhandigd door sv Conventus voorzitster Maritte Mittelmeijer en koppelscheidsrechter Marco Bosma.

Kauffeld ontving deze eervolle zilveren fluit voor de 25 jaar dat hij als scheidsrechter voor de vereniging wedstrijden fluit, zowel binnen de vereniging zelf als externe wedstrijden. Eerder was Kauffeld ook actief binnen de vereniging als handbalspeler.


6 keer bekeken
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now