Zoeken
  • svconventus

Handbalheren sv Conventus komen net tekort voor zege op Oliveo


Zwijndrecht (8 september 2019) – De handbalheren van sv Conventus hebben zondag nipt verloren van Oliveo. Na een sterke eerste helft, liep het team in het eerste deel van de tweede helft net iets teveel achterstand op en kon deze niet meer goedmaken.

Conventus kreeg zondag het uit Pijnacker afkomstige Oliveo op bezoek, waar vorig jaar al eens van verloren en gewonnen was. Voor de wedstrijd had het geregend. Als gevolg van deze natte omstandigheden vielen er in de openingsminuten nauwelijks doelpunten en volgde het eerste doelpunt pas na zes minuten, waarmee Conventus een voorsprong pakte. Na deze vroege voorsprong ging de strijd lange tijd gelijk op, mede dankzij een zeer goed samenwerkende verdediging die de aanval van Oliveo weinig scoringskansen gaf.

Na een 7 – 7 ruststand bleken de teams nog tot 9 – 9 aan elkaar gewaagd, waarna er wat foutjes in het Zwijndrechtse spel slopen en de tegenstander de kans gaven om tot maximaal vier punten uit te lopen. Met nog een kwartier op de klok zette een nieuwe regenbui het veld opnieuw blank, maar hier lieten de Zwijndrechtse heren zich niet door weerhouden en kwamen in de slotminuten zelfs terug tot twee doelpunten. Er werd nog haastig gezocht naar de aansluitingstreffers, maar er bleek onvoldoende tijd op de klok te staan. Zo eindigde de spannende strijd in een 13 – 15 nederlaag.


10 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2021 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now