Zoeken
  • svconventus

Dag om snel te vergeten voor handbalteams sv Conventus


Zwijndrecht (15 september 2019) – Afgelopen zondag was een dag waar de handbalteams van sv Conventus niet graag aan terugdenken. Het eerste dames- en herenteam van de Zwijndrechtse vereniging kreeg sterke tegenstand en verloren beiden met een groot verschil.

De handbalheren van Conventus – dit jaar spelende onder de naam Drechtsteden Handbal – speelden zondag tegen Saturnus Leiden, dat eerder tijdens de thuiswedstrijd overtuigend had gewonnen, maar tijdens hun enige uitwedstrijd had verloren. Voor deze wedstrijd had de tegenstander een groot deel van hun eerste team opgesteld, dat in de zaal twee klassen hoger speelt. Als resultaat volgde er voor de Zwijndrechtse heren een moeilijke wedstrijd, waarin ze er niet in slaagden om het de tegenstander lastig te maken. In de eerste helft kon het team nog veelvuldig vanuit de hoek scoren om zo tot een 21 – 11 ruststand te komen, maar in de tweede helft had een andere keeper meer vat op deze schoten. Zo liep de achterstand op tot een 42 – 17 nederlaag.

Het eerste damesteam van Conventus zette zondag koers richting Pijnacker voor een wedstrijd tegen Oliveo. Het sterk verjongde team zit nog in een opbouwfase, waardoor het vooraf al wist dat het een lastige wedstrijd zou worden tegen het snelle Oliveo. Al vroeg in de wedstrijd bleek dat het spel van de in geel/zwart spelende dames al beter liep dan tijdens de eerste wedstrijd van het seizoen, maar tegelijk bleek Oliveo duidelijk de betere. Bij Conventus is het team nog niet volledig op elkaar ingespeeld, wat resulteerde in aanvallende foutjes, welke door de tegenstander keihard af werden gestraft. Na een 16 – 4 achterstand bij rust gaf het team niet op en bleef er vol voor knokken, maar ondanks dat het in de tweede helft veel meer scoorde was het niet genoeg: Conventus verloor met 38 – 13.


16 keer bekeken
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now